Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V Prešove sa zrazilo policajné auto s Felíciou
Zdielať na

V Prešove sa zrazilo policajné auto s Felíciou

PREŠOV / Počas rannej špičky sa v Prešove vo štvrtok zrazilo služobné policajné auto so Škodou Felícia. Podľa našich informácií z miesta nehody, vodička Felície údajne nedala prednosť policajnému autu idúcemu po hlavnej ceste.

Vraj si ich nevšimla

Vodička osobného auta vychádzala z vedľajšej cesty a pravdepodobne si nevšimla policajtov, idúcich po hlavnej ceste. Tí do nej v plnej rýchlosti vpálili. Náraz bol zrejme poriadne silný, schytali to obe osobné autá.

Obe boli po zrážke nepojazdné a časti áut rozmetalo po 4-prúdovej ceste. zdemolované ostalo aj zábradlie na križovatke. Vodička tvrdí, že zastavila na STOP-ke. Avšak keď vychádzala na hlavnú cestu, policajné auto si pravdepodobne nevšimla.

PMJ-čkári narazili do dôchodcu

Začiatkom júla sa zrazili policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky (PMJ s autom, ktoré šoféroval dôchodca. V tomto prípade za zrážku nemohli. Vozidlo PMJ sa podľa našich informácií ponáhľalo na zásah, policajti vraj mali pustené výstražné majáky aj sirénu.

75-ročný dôchodca išiel z Pezinka smerom do Topoľčian. Mal zelenú a prechádzal cez križovatku. Tam do neho v plnej rýchlosti narazilo auto Pohotovostnej motorizovanej jednotky. VIAC TU

Téme sa venuje reportérka Daniela Jureková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy