Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Surový útok v Trenčíne! Mladíkov zbili útočníci v podchode
Zdielať na

Surový útok v Trenčíne! Mladíkov zbili útočníci v podchode

TRENČÍN / Peklo si prežili dvaja kamaráti vracajúci sa domov z diskotéky. V tmavom podchode ich drastickým spôsobom zmlátili traja útočníci. Jeden z napadnutých mladíkov leží v nemocnici.

Otvorená zlomenina

Dvaja mladí inžinieri z Trenčína prechádzali v noci podchodom, keď na nich vraj bezdôvodne zaútočila trojica agresívnych mladíkov. Tí okrem pästí a nôh použili ako zbraň aj plechový smetiak.

"S tou plechovou výplňou ho udrel do hlavy, pričom mu spôsobil tržné rany, nejakých 15 centimetrov spredu a vzadu nejakých 10. Ľavú ruku- tam mal otvorenú zlomeninu," opisuje druhý poškodený Ferdinand.

Všetko naštartovala jedna veta

Za všetkým vraj bola neškodne myslená veta: Nevšímaj si ich, to sú nejakí pankáči. Odpoveď v podobe surovej bitky bola mimoriadne krutá a najmä krvavá. "Popritom ako mi skákali po hlave a po rebrách, tak vykrikovali, že ťa zabijem, ja ťa zabijem. Oni boli úplne vytretí,“ pokračuje Ferdinand.

"26-ročnému Robertovi útočníci smetiakom spôsobili tržné rany na prste pravej ruky s rozsiahlym devastačným poranením, opuch nosa a hematómy na tvári,“ informuje hovorkyňa policajného zboru Elena Antalová.

Nafúkal tri promile

Trenčianski policajti zadržali agresívnych páchateľov už krátko po útoku. 24-ročný Michal sa už v minulosti dopustil násilnej trestnej činnosti a aj preto ho sudkyňa tentoraz vzala do väzby. "Jeden z nich nafúkal tri promile. Odo mňa dostal šesť rán na bradu. On musel byť pod vplyvom drog,“ dodáva Ferdinand.

Mladí v dnešnej dobe asi nevedia inak riešiť problémy, len bitkou. Aj koncom októbra sa jedna taká zomlela v Bratislave. Na internete sa objavilo video, ktoré zachytávalo brutálnu bitku na zastávke MHD priamo pod bratislavským mostom SNP. Mladý muž najskôr verbálne napádal niekoľko ľudí, ale nezostalo len pri slovách. Jedného muža vyprovokoval natoľko, že ho udrel. VIAC SA DOČÍTATE TU. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy