Oblačno
17°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
UČITEĽKA PREHOVORILA: Matka Laury (6) ma takmer zabila!
Zdielať na

UČITEĽKA PREHOVORILA: Matka Laury (6) ma takmer zabila!

SOBRANCE / Matka 6-ročnej Laury mala zámerne sotiť zo schodov učiteľku základnej školy v Sobranciach. Učiteľka je momentálne hospitalizovaná s vážnym poranením chrbtice v Michalovskej nemocnici. Učiteľka sa rozhodla prehovoriť a z jej slov behá až mráz po chrbte.

Zabijem ťa, kričala agresívna matka

"Ako ma strhla dozadu, tak som sa prepadla niekoľko schodov dole. Ja som si myslela, že utečie, no ona zobrala tašku a s ňou ma bila a stále kričala: Ty p**a, ja ťa zabijem!" Takúto hrôzu si prežila učiteľka Základnej školy v Sobranciach, ktorá v osudný moment prechádzala popri agresívnej žene len úplnou náhodou. Dovtedy sa osobne nikdy nestretli. 

"Tvrdila, že som niečo urobila jej dcére Laure. No ja som jej povedala, že ju vôbec nepoznám. A že Laura nechodí ku mne do družiny," pokračuje v šokujúcej výpovedi učiteľka Gabriela Ryniková.

Učiteľku zachránili kolegovia

Agresívna matka si ale svoju zlosť vraj vyvŕšila na pani Gabriele, ktorá išla okolo. Písomné stanovisko nám dala aj ďalšia z učiteliek, ktorá sa však na kameru vyjadriť nechcela. "Ona ju zobrala, poťahala ju za vlasy a dala ju na celé dve hodiny do kúta," tvrdí obvinená žena Gabriela Kotlárová.

56-ročnú učiteľku zrejme od tragédie zachránilo aj to, že jej na pomoc prišli kolegovia. Podľa tvrdenia učiteľky s ňou agresívna matka totiž žiadne zľutovanie. "Kolegovia ju museli ťahať preč, ja som sa zdvihla len na kolená. Údery, ktoré mi dávala, som už vôbec necítila. Mala som strach, že ma zabije," dodáva so slzami v očiach zranená učiteľka.

Vyhráža sa pravidelne

"To nebola ani poriadna bitka. Len som ju udrela po zadku, ale nič viac tam nebolo," bráni sa obvinená matka Laury. Nie je to však prvá negatívna skúsenosť s Laurinou mamou. Učitelia sú už bezradní.

30-ročná žena sa im vraj chodí pravidelne vyhrážať. Vraj stačilo, aby malá Laura ukázala prstom na hocikoho v skole a mama ihneď začala konať. Matka šiestich detí bude mať teraz dostatok času porozmýšľať nad tým, čo vlastne spáchala. Na svoj rozsudok už čaká v cele policajného zaistenia.

Päť rokov v base

"Vyšetrovateľka Policajného zboru vzniesla obvinenie z prečinov výtržníctva a ublíženia na zdraví  30-ročnej žene zo Sobraniec," uviedol hovorca Krajskej polície Košice Alexander Szabó. Podľa obvinenej ženy, sa to vôbec nemuselo stať, keby bola normálna učiteľka.Hájila vraj svoje práva a aj práva dieťaťa.

"Vyšetrovateľka na obvinenú spracuje podnet na jej väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny jej hrozí až päťročné väzenie," dodal Alexander Szabó.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy