Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
ZÁZNAM. Aktérom tejto bitky o Bartošovú (47) hrozí basa!
Zdielať na
Krimi

ZÁZNAM. Aktérom tejto bitky o Bartošovú (47) hrozí basa!

SVITAVY / Telenovela zvaná Džambulka pokračuje! Pondelková krvavú bitka medzi manželom speváčky Ivety Bartošovej a jej samozvaným ochrancom Zdeňkom Macurom bude mať dohru. Policajti najskôr konflikt vyšetrovali ako priestupok. Teraz uvažujú na prekvalifikovaní na trestný čin.

Na výsluchu

Pokojný koncert Ivety Bartošovej v českých Svitavách sa zmenil na ostrú bitku medzi jej manželom Josefom Rychtářom a samozvaným ochrancom Zdeňkem Macurom.

Macura priniesol na koncert kyticu a chcel sa dostať k Bartošovej. Rychtář ho však do sály nepustil a rázne ho vyprevadil. Na miesto dorazila aj policajná hliadka, ktorá Macuru odviezla na oddelenie na výsluch. Po ňom sa Macura na miesto opäť vrátil a znova to nezostalo bez odozvy. 

Bartošová: Prosím pomôžte mi!

Iveta Bartošová sa o incidente dozvedela až po koncerte a bola v šoku. Sťažovala sa na to, že z Macuru má strach. "Ja nechodím sama ani na nákup. Fakt sa bojím vychádzať z domu, hrozne sa bojím. Hovorím to aj teraz, prosím pomôžte mi niekto," povedala Bartošová.

"Máme k dispozícii videozáznam, ktorý v súčasnej dobe analyzujeme," uviedla hovorkyňa polície vo Svitavách Anna Štegnerová. Počas budúceho týždňa by mohli padnúť obvinenia zo spáchania trestného činu.

Z priestupku trestný čin

Český denník Blesk zverejnil v piatok fotografie Zdeňka Macuru. Po bitke skončil s podliatinami nielen na hlave, ale aj na krku a ďalších častiach tela. "Uvažujeme, že by sme tento skutok prekvalifikovali na nejaký z trestných činov," dodala pre KRIMI hovorkyňa polície.

Akým smerom vyšetrovanie smeruje a koho by mohli obviniť, zatiaľ nechcú prezradiť. Pokiaľ by ale obvinili Josefa Rychtářa, mohol by mať vážny problém. V minulosti bolo na neho totiž podaných niekoľko trestných oznámení, čelil aj niekoľkým žalobám a na jar mu dokonca udelil súd podmienku za napadnutie jeho exmanželky Dariny.Teoreticky mu tak môže hroziť basa.

Bláznivé leto bývalej hviezdy

Novomanželia Iveta Bartošová a Josef Rychtář sa pravidelne objavovali v médiách v súvislosti so speváčkiným odchodom do Talianska s jej ctiteľom Macurom.

Rychtář bol presvedčený, že ju v zúboženom stave z domu v Uhříněvsi uniesol. Speváčku hľadala polícia i samotný Rychtář. Nakoniec ju našli v sídle jej expriateľa Domenica Martucciho v Gargane. VIAC TU.

Téme sa venuje reportér David Mimra. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy