Oblačno
21°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Bitku na koncerte Ivety Bartošovej už rieši polícia!
Zdielať na

Bitku na koncerte Ivety Bartošovej už rieši polícia!

SVITAVY / Speváčka Iveta Bartošová zapĺňa titulky novín už roky. A podarilo sa jej to aj teraz. Ako to však býva, nie úžasným krokom v kariére, ale ďalším škandálom. Tentoraz sa o ňu dvaja známi kohúti pobili tak, že musela zasahovať polícia. Jedným z dvojice je jej právoplatný manžel Josef Rychtář a druhým ohrdnutý milenec Zdeněk Macura.

Koncert sa speváčke vydaril

Bývalá princezná českého popu svoj návrat na hudobnú scénu vraj zvládla. Jej koncert sa totiž prítomným divákom páčil. Novinárom bol však vstup zakázaný. O nič ukrátení ale neboli, keďže veľké veci sa diali priamo pred koncertnou sálou. Práve pred ňou sa totiž Macura s Rychtářom pobili.

Stalo sa tak v českých Svitavách. Zdeněk Macura, s ktorým speváčka odišla v lete do Talianska, prišiel na koncert aj s veľkou kyticou. To sa ale nepáčilo speváčkinmu zákonitému Josefovi Rychtářovi. Na pomoc si privolal aj syna Jana a Zdeněka fyzicky napadli.

Polícia zasahovala dvakrát

Zdeněk sa bránil, že má zakúpenú vstupenku. K potýčke medzi oboma mužmi došlo aj v priebehu autogramiády. V oboch prípadoch musela zasahovať polícia.

"Prípad zatiaľ riešime ako podozrenie zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu a majetku. Nie je však vylúčené, že po výsluchu všetkých zúčastnených strán môže byť konanie prekvalifikované na niektorý z trestných činov," povedala pre portál idnes.cz svitavská policajná hovorkyňa Anna Stegnerová. Polícia nemá zatiaľ k dispozícii videá, ktorá by vyšetrovateľom uľahčili prácu. Preto sa chystá v tejto súvislosti osloviť aj médiá.

Ivetu Bartošová s kapelou by mala tohto roku vystupovať ešte raz. A to konkrétne 22. decembra v kostole Všetkých svätých v Uhříněvsi pri Prahe. Výťažok z koncertu pôjde na opravu kostola. 

KOMPLETNÉ VIDEO Z INCIDENTU NÁJDETE TU

Téme sa venuje reportér Dárius Haraksin. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy