Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vodičku oslepilo slnko, zrazila ženu (40) na priechode
Zdielať na

Vodičku oslepilo slnko, zrazila ženu (40) na priechode

RUŽOMBEROK / Zrážka osobného auta s chodkyňou dala v stredu ráno do pozoru všetky záchranné zložky v Ružomberku. Vodičku Fiatu podľa jej slov oslepilo ranné slnko a nevidela, že po priechode idú ľudia.

Oslepilo ju slnko

Vodička zrazila ženu (40) na priechode pre chodcov, neďaleko centra mesta. Bolo približne pol deviatej ráno. Manželský pár práve prechádzal cez cestu v smere od autobusovej stanice. ženu v okamihu zachytil žltý Fiat.

"Asi ju osvietilo slnko a zobrala ju do stredu priechodu. Len hlava ju bolela," povedal manžel zrazenej ženy. Žena bola po nehode pri vedomí. Ako prvý jej pomáhal manžel aj vodička, ktorá ju zrazila.  

Záchranári ju ošetrili a previezli na pozorovanie do nemocnice. U vodičky fiatu alkohol policajti nezistili. Na tomto prechode sa podobné nehody stali už aj v minulosti.

Ženu (†32) mal zraziť policajt

V obci Trhovište (okr. Michalovce) na východe Slovenska zomrela 32-ročná žena. Auto ju zrazilo vo chvíli, keď prebiehala na druhú stranu cesty. Za volantom mal sedieť príslušník policajného zboru. Prípadom sa zaoberá inšpekcia ministerstva vnútra. VIAC TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy