Polojasno
16°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Brutálna smrť Mileny (†59), úradoval alkohol
Zdielať na

Brutálna smrť Mileny (†59), úradoval alkohol

NOVÁ DUBNICA / Brutálna smrť staršej ženy. Dobité telo 59-ročnej Mileny z Novej Dubnice (okr. Ilava) ležalo v záhradnej chatke. Vedľa nej spal jej druh. Ten bol údajne taký opitý, že nedokázal stáť na nohách. Ženu zrejme zbil na smrť práve on.

Ľubomír mal surovo zbiť svoju družku

V malom domčeku v Novej Dubnici, v časti zvanej Kolačín, obvykle prespávali traja súrodenci. Brat s dvomi sestrami a ďalší dvaja muži. Uplynulú noc tu však strávili iba Milena (59) a jej priateľ Ľubomír (53). Práve on mal svoju družku surovo zmlátiť.

"Dve sestry tam bývali a tá jedna je vlastne mŕtva. A tá druhá zavolala ráno policajtov. Bezdomovci to boli," hovorí suseda. "Žena bola nájdená mŕtva v záhradnej chatke. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia," uviedol hovorca KR PZ Trenčín, Pavol Kudlička.

Susedia: za všetko môže alkohol

Podľa susedov sa pod tragédiu podpísal alkohol. Vraj inak slušní ľudia sa v opitosti menili na nepoznanie a z chatky sa vtedy ozýval krik. "Neprekvapilo ma to, veď tam permanentne pili," hovorí sused. "Však každý si vypije. Ale hento spraviť? Ja nezabijem ani sliepku," hovorí ďalší zo susedov.

Presné príčiny smrti určí až nariadená pitva. Tá odhalí aj to, čo bola mŕtva žena dlhodobo týraná. Na tele vraj totiž mala aj popáleniny od cigariet. Polícia zatiaľ bližšie informácie k prípadu neposkytuje. Podľa našich zistení nie je vylúčené, že vyšetrovatelia čakajú na to, kým hlavný podozrivý vytriezvie. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy