Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vražda Adriany (†29). Zabil, ale nechcel som, tvrdí Martin (22)
Zdielať na

Vražda Adriany (†29). Zabil, ale nechcel som, tvrdí Martin (22)

JEĽŠAVA / Obec Jeľšava (okr. Revúca) šokovala veľká tragédia. V opustenom mlyne našli telo Adriany, ktorú niekto zavraždil. Len pár hodín po nájdení zohaveného tela mladej ženy, chytili policajti podozrivého muža.

Martin: Zabil, ale nechcel som

Zatiaľ ho neobvinili, no pred našou kamerou sa k činu priznal. Príbuzní zavraždenej ženy sľubujú pomstu. Obyvateľov Jelšavy ovládli silné emócie. Policajti totiž na miesto doniesli muža, ktorý je podozrivý z vraždy mladej mamičky.

Ide o 22-ročného Martina z toho istého mesta a podľa našich informácií ho zadržali už včera. Dnes policajtom ukázal, čo presne sa v osudnú pondelkovú noc stalo. K vražde sa pred našou kamerou priznal. "Zabil, ale nechcel som," povedal Martin.

Na stopu mohli policajtov priviesť aj kamerové záznamy. Na nich údajne vidieť, ako muž zaútočil na Adrianu. "Na tej kamere vidnom, že ako on jej dal dve facky, tu spadla. On ju ešte preberal, potom videl, no zdvihol ju a položil na plece," opisuje Mária, krstná mama Adriany.

Odvliekol ju do starého mlyna

Potom ju odvliekol do starého mlyna, kde podľa všetkého brutálne útočil ďalej. Dobiť ju mal drevenou latou, v ktorej boli zabité klince. 29-ročnej Adriane rozbil lebku, hodil ju do jamy a prikryl starými handrami. "Dobitá je veľmi, zohavená veľmi na nespoznanie. Aj ucho, všetko. Aj dieru má v hlave. Ona musela veľmi kričať o pomoc. To nie je normálne takto zohaviť niekoho," hovorí matka Adriany.

Zo smrti Adriany sa jej príbuzní a známi nevedia spamätať. Plačú aj nad malými sirôtkami, ktoré zo dňa na deň prišli o svoju matku. "To je obyčajné hovädo, obyčajné hovädo," hovorí krstná matka zavraždenej Adriany. Ak 22-ročného Martina obvinia zo zločinu vraždy, hrozí mu väzenie na 15 až 20 rokov. "Za toto by trest smrti zaslúžil. Smrť za smrť," tvrdí krstná mama obete Mária.

Povodňové spravodajstvo na jednom mieste. ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy