Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pri čelnej zrážke zomrel známy slovenský pretekár
Zdielať na

Pri čelnej zrážke zomrel známy slovenský pretekár

DOMANIŽA / Obrovská tragédia sa stala za obcou Domaniža (okres Považská Bystrica). Pri čelnej zrážke dvoch osobných áut zomreli dvaja ľudia. O život prišiel 20-ročný Martin a bývalý motokrosový jazdec Dušan Kocián. Ten bol spolu s manželkou na oslave.

Vodič Peugeota zomrel na mieste

"My sme počuli len rachot. Buchlo to veru poriadne a už sa dymilo," opisujú obyvatelia dediny. Starší manželský pár sa vracal z rodinnej oslavy kúsok za Domanižou sa zrazili so športovou Audinou.

Po silnom náraze obe autá odhodilo do priekopy, aby sa záchranári k zraneným dostali, museli autá úplne rozstrihať. Dušan, ktorý v októbri oslávil 60-tku a sedel za volantom zeleného Peugeota, zomrel na mieste.

V aute bola aj ich kamarátka

"Švagra do márnice odviezli a sestru do nemocnice," opisuje Dušanov švagor. Dušan bol bývalý  motokrosový a enduro jazdec, terénne motorky boli jeho vášňou ešte aj teraz. Len čo vyšli z dediny, sa v ich jazdnom pruhu náhle objavilo auto.

V striebornej Audine sa viezli dvaja bratia. Ten mladší z nich sedel na sedadle spolujazdca, ten žiaľ zrážku neprežil. Šoféroval jeho o osem rokov starší brat Jozef. Na rovinke pred Domanižou údajne poriadne dupol na plyn a to aj napriek tomu, že okrem brata Martina, mal v aute aj kamarátku Denisu.

Najlepšie vyviazol vodič Audiny

"Pravdepodobná príčina nehody bola zrejme neprimeraná rýchlosť jazdy vodiča osobného motorového vozidla Audi, ktorý prešiel do protismeru," informuje hovorkyňa policajného zboru Elena Antalová.

Dušanovu manželku Annu a tiež mladú Denisu s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice. Z nehody najlepšie vyviazol vodič Audiny, ktorý ju zrejme spôsobil. Z vraku údajne vyšiel po vlastných a utrpieť mal len ľahké zranenia.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy