Jasno
19°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Muž (34) pestoval marihuanu, podkrovie si prerobil na laboratórium
Zdielať na

Muž (34) pestoval marihuanu, podkrovie si prerobil na laboratórium

HRIŇOVÁ / Pôda mimo obývaných oblastí láka najmä ľudí, ktorí nepestujú ani zemiaky, ani koreňovú zeleninu. Drogovú farmu si na lazoch neďaleko Hriňovej vybudoval 34-ročný muž a zdá sa, že bol profesionál. Starý rodinný dom si dokonca prerobil na laboratórium. Polícia u neho podľa našich informácií zaistila viac ako 36 kilogramov marihuany.

Majiteľa domu sledovali

Pri akcii policajti obsadili dom za pár minút. Majiteľa mali na muške už niekoľko týždňov. Celé podkrovie nenápadného domu bolo prerobené na profesionálne laboratórium aj so zavlažovacím systémom a odsávaním.

Stovky kusov rastlín boli nasadené v črepníkoch. Našli ich aj vo vysušenom stave. Expertíza už potvrdila, že išlo o marihuanu. Všetko vynášali von vo veľkých vreciach. Polícia zaistila viac ako 36 kilogramov rastliny. Majiteľ domu počas razie doma nebol, správa sa však po lazoch veľmi rýchlo rozniesla.

Udal sa sám

34-ročný muž sa prekvapivo išiel udať sám. S políciou spolupracuje a ku všetkému sa priznal. Neskoro v noci predstúpil pred zvolenského sudcu, ktorý rozhodol o jeho vzatí do väzby.

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy