Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Razia v prístave: Do obehu sa mala dostať nelegálna červená nafta
Zdielať na

Razia v prístave: Do obehu sa mala dostať nelegálna červená nafta

BRATISLAVA / Do obehu sa možno dostali tisícky litrov zakázanej červenej nafty. V bratislavskom prístave ju mali údajne prečerpávať páchatelia z lode už dlhšiu dobu. Polícia je zatiaľ vo vyjadreniach opatrná.

Zadržali viacero osôb

Národná kriminálna agentúra (NAKA) mala podľa našich informácií zasahovať v prístave vo štvrtok vo večerných hodinách. Zadržaných malo byť až niekoľko osôb.

Podľa jedného svedka, ktorý má v prístave prenajaté priestory, malo niekoľko mužov prečerpávať naftu z údajne rumunskej lode už dlhšiu dobu. Pravdepodobne ide o veľké množstvo červenej nafty.

"Ide o rozsiahlu akciu Národnej kriminálnej agentúry. V tejto chvíli však prebiehajú procesné úkony, preto nie je možné poskytnúť ďalšie bližšie informácie," potvrdila Andrea Dobiášová, hovorkyňa Prezídia policajného zboru SR.

Kukláči páchateľov mali chytiť pri čine

Podarilo sa nám zistiť, že pri večernej akcii kukláči páchateľov chytili priamo pri prečerpávaní nafty. Údajne ide o Slovákov. Či však boli zamestnanci prístavu, nie je známe. Počas dnešného dňa prebiehali výsluchy a nie je vylúčené, že niektorí z páchateľov skončia vo vyšetrovacej väzbe.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Najčítanejšie správy