Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
KAMEROVÝ ZÁZNAM. Muži v Snine demolujú auto sekerou!
Zdielať na

KAMEROVÝ ZÁZNAM. Muži v Snine demolujú auto sekerou!

SNINA / Podnikateľovi zo Sniny v noci sekerou zdemolovali celé auto. Rozsekané sú aj bočné zrkadlá, kapota a sklá. Majiteľ vozidla je v šoku. Páchatelia však budú v šoku tiež. Ich vyčíňanie nasnímali bezpečnostné kamery.

Zničené celé auto

Obyčajná závisť alebo konkurenčný boj? Tak toto sa pýta majiteľ auta sám seba už od piatkového rána. Niekto mu ho totiž rozsekal sekerou. "Prišiel som ráno do práce a auto rozsekané, neviem čo za tým môže byť. Vyzerá to na sekeru. Poškodené je celé auto. Strecha, kapota, blatníky aj dvere," hovorí majiteľ auta.

Rozsekané sú dokonca aj spätné zrkadlá. Majiteľ autoumývarne nenašiel ani jednu časť auta, do ktorej by páchatelia nezaťali sekerou.

Nevyhrážali sa mu

Na mieste sú stále policajti a kriminalistický technik, ktorý zaisťuje stopy. "Polícia začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci a porušovania domovej slobody," uviedol hovorca Krajskej polície Prešov Daniel Džobanik.

Podnikateľ nechápe, prečo by mu chcel niekto takto uškodiť. Podľa jeho slov sa mu doteraz nikto nevyhrážal a s nikým nemal žiadne problémy. "Neviem si to vysvetliť, prečo sa to stalo. Nemám žiadne problémy, nikto sa mi nevyhrážal," dodal podnikateľ.

Kamerový záznam

V areáli autoumyvárne je nainštalovaný kamerový systém. Keď si majiteľ auta prezeral záznam, neveril vlastným očiam. Na záberoch je vidieť, akou silou dvaja neznámi muži udierajú po aute sekerami. "Ako keby rúbali drevo, takou silou do auta sekajú," komentuje kamerový záznam majiteľ auta.

Majiteľ auta dokonca uvažuje nad tým, že agresívni muži mu auto rozsekali jeho vlastnými sekerami, ktoré mal odložené v sklade.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy