Polojasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Michal Dávid mal nehodu! Skončil v potoku
Zdielať na

Michal Dávid mal nehodu! Skončil v potoku

ČIČAVA / V dedinke Čičava za Vranovom nad Topľou havaroval Michal Dávid. Fanúšikovia populárneho hudobníka môžu však zostať pokojní, ich idol to nebol. So skutočným vodičom má spoločné akurát meno.

Nafúkal viac ako 1,5 promile

Začalo sa to pol litrom vodky, ktorú ani nedopili. Potom si podgurážený Michal Dávid sadol za volant Felície. Neprešiel ani 200 metrov a skončil v potoku. Na osudný deň nespomína v dobrom. 40 rokov pracoval ako profesionálny vodič. O to väčšia bola jeho potupa, keď dräger neukázal nulu.

"Dychová skúška u vodiča bola pozitívna a to s výsledkom viac ako 1,5 promile," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová. Autom chcel prejsť iba po dedine z jedného konca na druhý. Z návštevy ale ďaleko nedošiel. Svedkovia hovoria - bola to krkolomná jazda.

Družka skončila v nemocnici

"Vodič zišiel autom mimo cestu, narazil do stĺpa verejného rozhlasu a následne skončil s autom v potoku," dodáva Migaľová. "Viac ako polroka som si nevypil, neviem čo sa stalo. Asi som mal nejaký skrat," tvrdí vodič. Michal Dávid pozbieral zvyšky triezveho rozumu a po vlastných vyšiel z havarovaného auta.

Jeho družka, ktorá sedela na sedadle spolujazdca, také šťastie žiaľ nemala. Leží dolámaná vo vranovskej nemocnici a budú ju musieť operovať. Jej druh čaká na spravodlivosť doma. Na krku má dve obvinenia. I keď sa volá Micha Dávid, do spevu mu veru nie je.

Téme sa venuje reportér Vladimír Jurek. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

TV JOJ

Súvisiace články