Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pedofila dostala do basy až hádka so susedom
Zdielať na

Pedofila dostala do basy až hádka so susedom

WASHINGTON/OTAWA / S monitorovacím náramkom od polície sa muž aj tak dostal cez hranice. Do problémov sa nedostal ani keď sexuálne napadol 16-ročného chlapca. Za mreže ho poslali až potom, čo verbálne napadol suseda.

Muž prešiel cez hranice bez problémov

Michael Sean Stanley bol pod dozorom kanadskej polície, ktorá každý jeho krok monitorovala pomocou zariadenia na nohe. Pred časom totiž uniesol dvoch maloletých chlapcov z ihriska a tak ho odsúdili.

Muž sa však dostal do USA. A čo je najzaujímavejšie - vôbec to pre neho nebolo ťažké. Na hraniciach ho pomaly ani nekontrolovali. "Ak osoba vchádza do krajiny, nemôžeme ho zadržať aj napriek tomu, že v krajine odkiaľ prišiel, je na neho vydaný zatykač," povedal Jay Ahern z hraničnej polície.

Stanley je totiž americkým občanom. A tak museli policajti čakať na jeho ďalší prešľap. Ten prišiel pomerne skoro. Sexuálne napadol 16-ročného chlapca, ktorého ešte predtým opíjal. Chlapec sa však ubránil.

Stanleyho dostala do basy až slovná potýčka

Polícia opäť nezasiahla. Stanleyho dostala do basy až slovná potýčka so susedom a neustále verbálne obťažovanie. Aj napriek všetkým obvineniam sa tento muž stále cíti nevinným.

"Nie som kriminálnik. Neznásilňujem ľudí, nikoho nezabíjam, nerobím nič zlé," bránil sa páchateľ. Muž sa nakoniec za mreže dostane. Prvé pojednávanie mu stanovili už na stredu. A kauciu vytýčili na 100 000 dolárov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy