Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Agresívny vodič dobil cestárov. Polícia už pozná jeho tvár
Zdielať na

Agresívny vodič dobil cestárov. Polícia už pozná jeho tvár

NITRA / Polícia už pozná vodiča, ktorý mal krátke zdržanie napadnúť cestárov. Stalo sa to v Jarku pri Nitre pred troma týždňami. Agresívny vodič jedného cestára dokopal tak, že skončil v nemocnici. Ušlo sa aj jeho kolegovi, ktorý ho chcel brániť.

Konflikt vyvolala banalita

"Mužovi, bolo vznesené obvinenie z prečinu výtržníctva a ublíženia na zdraví. Vo veci naďalej prebieha vyšetrovanie," informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.

Celý útok vyvolala klasická situácia. Cestári robili nový asfalt, uzatvorili jednu časť cesty a ich 57-ročný kolega riadil dopravu. Okolo išiel vodič, ktorý sa to rozhodol ignorovať.

Dolámal mu 4 rebrá

"Môj kolega upozornil vodiča, že vbehol do jazdnej dráhy a poprosil ho, aby cúvol," hovorí jeden z napadnutých cestárov. Vodič začal vykrikovať, že dáky "tajtrlík" mu nebude rozkazovať. VIAC TU.

Cestár vodičovi slušne odpovedal, otočil sa a chcel odísť preč. V tej chvíli vodič vystúpil a jednoducho ho napadol. "Dokopal ho a dolámal mu štyri rebrá," dodáva cestár.

Kolega mu utekal na pomoc a zopár rán dostal aj on. "Som spokojný, že páchateľ sa našiel, z jeho strany to bola agresivita prvého stupňa," tvrdí kolega. Na surový útok vodiča, ktorý sa stal cestárom pri riadení dopravy, len tak ľahko nezabudnú.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy