Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Muž (29) zneužil chlapca (9) na futbalovom štadióne
Zdielať na

Muž (29) zneužil chlapca (9) na futbalovom štadióne

MYJAVA / Desivý zážitok prežil 9-ročný chlapec z Myjavy. V nedeľu večer ho brutálnym spôsobom sexuálne zneužil 29-ročný bezdomovec. Zatiahol ho k futbalovému štadiónu. Vyhrážal sa mu, že ak sa mu nepodvolí, tak ho zbije a zviaže reťazami. Chlapec v obave o život urobil všetko, čo násilník chcel.

Chlapec údajne kričal, že ho to bolí

Dvadsaťdeväťročný Stanislav stretol iba 9-ročného chlapca na ulici. Podišiel k nemu a povedal mu, že pokiaľ s ním nepôjde, zbije ho. "Ťahal ho za ruku, ústa mu chytil rukou a že mu to robil a tak," hovorí príbuzný obete.

Stano chlapca zneužil na priamo na futbalovom štadióne. Práve tu prespávajú bezdomovci.Chlapec podľa našich informácií kričal, aby mu nerobil zle, lebo ho to bolí. Stano bol však stále agresívnejší. Prestal až po niekoľkých minútach.

Deväťročný chlapček, ktorého Stanislav zneužil, nakoniec skončil v nemocnici. "Na detskom oddelení je hospitalizovaný chlapec, ktorý bol údajne sexuálne zneužitý, ale vzhľadom k tomu, že prebieha intenzívne vyšetrovanie, neposkytujeme k prípadu žiadne iné informácie," povedal riaditeľ myjavskej nemocnice MUDr. Jozef Markovič.

Obvinený môže v base stráviť 7 až 15 rokov

Stana zadržali policajti pár minút potom, ako chlapca zneužil. K činu sa priznal. Príbuzní obete sú v šoku. "Vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície z Nového mesta nad Váhom obvinila 29-ročného Myjavčana zo zločinu sexuálneho násilia," potvrdila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Policajti páchateľa eskortovali pred sudcu. Ten ho okamžite vzal do väzby. "V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 7 až 15 rokov," doplnila Antalová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy