Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Jozef (†58) chcel zastaviť rozbehnutý nákladiak, neprežil to
Zdielať na

Jozef (†58) chcel zastaviť rozbehnutý nákladiak, neprežil to

HRNČIARSKA VES / Mimoriadne nešťastná náhoda stála život 58-ročného vodiča nákladného auta. V pondelok ráno priviezol veľkoobjemový kontajner do dvora rodinného domu v Hrnčiarskej Vsi v okrese Poltár. Všetko bolo v poriadku, kým sa nákladné auto nedalo samo do pohybu.

Auto sa rozbehlo dole kopcom

Nešťastie sa stalo priamo vo dvore rodinného domu na konci obce Hrnčiarska Ves v okrese Poltár. Jozef ešte vyložil veľkoobjemový kontajner a vo chvíli keď sa rozprával so stavbármi, sa niekoľko tonový pracovný stroj pustil dole kopcom. 58-ročný šofér sa snažil naskočiť do kabíny rozbehnutého nákladného auta aby ho zastavil. Stihol ešte otvoriť dvere, no vtedy ho nákladné auto pritlačilo o murovanú garáž.

Nedokázali mu pomôcť

Stavbári, ktorí to všetko videli, mu bežali na pomoc. No niekoľkotonový stroj nemali šancu odsunúť. Jozefa vyslobodili až poltársky hasiči, no nejavil už známky života. Na miesto dorazili dve posádky záchranárov, lekár konštatoval smrť. Na mieste sú stále policajti a dokumentujú miesto nehody. K príčinám tragédia sa bude vyjadrovať aj znalec z odboru cestnej dopravy.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy