Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Na brehu Vltavy našli policajti časti rozsekaného ženského tela
Zdielať na

Na brehu Vltavy našli policajti časti rozsekaného ženského tela

PRAHA / V posledných dňoch rieka Vltava Pražanov skôr desí. V rieke už tretí deň nachádzajú kusy ľudského tela.

Najprv sa našla ľudská noha

Tréner veslárov Adam Kapa našiel v stredu prvé časti ľudského tela. "Odhrnul som kusom dreva lístie a bordel, čo bol vo vode. Vo vode som uvidel ľudskú nohu," hovorí tréner. 

Potom našli policajti panvu bez trupu. Policajný pes potom našiel aj čas stehna. Špekuluje sa o tom, že všetky patrili pravdepodobne žene. "Špeciálne vycvičený pes v podvečerných hodinách označil na brehu rieky Vltavy igelitové vrecko. Keď kriminalisti vrecko otvorili, zistili, že sa v ňom nachádza ďalšia časť ľudského tela," hovorí hovorkyňa Stredočeskej polície Hana Jeřábková.

Tretí deň sa už kriminalistov na ďalšie náhodné nálezy rozhodne nechcelo čakať a začali jednať. Policajti zahájili rozsiahlu pátraciu akciu po brehoch Vltavy. Do akcie sa zapojili psovodi, špeciálna poriadková jednotka i potápači.

Potom aj ostatné časti...

Ďalší nález na seba nenechal dlho čakať. Okolo 12-tej hodiny našli policajti v igelitovej taške údajne pravú ruku. Pátranie ale pokračovalo. Po 14-tej hodine našli policajti ďalší podozrivé igelitové vrecko.

"Po 14-tej hodine našli policajti ďalšiu, už piatu časť ľudského tela. Išlo o časť dolnej končatiny," doplnila Jeřábková. Už v tú chvíľu bolo viac než pravdepodobné, že prípadný vrah rozrezal svoju obeť minimálne na 7 častí. Okolo pol piatej policajti našli ďalší nález. Bol to trup. Policajti teraz budú musieť preskúmať aj to, či nájdené telo skutočne patrilo iba jednej osobe. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy