Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Zrazená cyklistka (†64) pri Zvolene: Polícia stále tápa!
Zdielať na

Zrazená cyklistka (†64) pri Zvolene: Polícia stále tápa!

BANSKÁ BYSTRICA/ZVOLEN / Polícia ešte stále intenzívne hľadá vodiča, ktorý na ceste medzi Zvolenom a Kováčovou zrazil 64-ročnú cyklistku. Jej telo navyše ukryl tak, aby zahladil stopy.

Páchateľ bol dôsledný

Telo staršej ženy ešte v utorok previezli na súdnu pitvu a dnes je už jasné, ako žena zomrela. Podľa polície narazilo zatiaľ neznáme auto do cyklistky zozadu. Náraz hlavy do prednej časti auta bol smrteľným.

64-ročná Anna utrpela vážne poranenie mozgu a zlomeninu lebky. Podľa stôp, ktoré na mieste našli kriminalisti je jasné, že vodič s telom manipuloval. Najskôr ho odtiahol na poľnú cestu a odtiaľ ho potom presunul k suchému korytu rieky. Na zahladení stôp si dal záležať. Ukryl tam aj bicykel a všetky osobné veci.

Toto muselo trvať dlhé minúty, je tak možné, že auto vedľa cesty si v pondelok v noci mohol niekto všimnúť. 64-ročná Anna bola vdova, vracala sa z práce v hypermarkete. Ľudia z rodnej Kováčovej sú šokovaní, takýto koniec si matka dvoch detí nezaslúžila.

Polícia prosí o pomoc svedkov

Na mieste zostali iba úlomky z predného svetla. Polícia už po neznámom aute pátra. Prosí aj svedkov, ktorý si v týchto miestach medzi Zvolenom a Kováčovou všimli čokoľvek podozrivé, aby to ohlásili. Kriminalisti veria, že po obhliadke miesta aj tela objavia stopy, ktoré im prezradia viac.

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, k úmrtiu cyklistky došlo ešte v pondelok 7. októbra večer medzi 20:00 hod. až 22:00 hod. "Cyklistka mala oblečenú tmavočervenú bundu a modré rifle a v pondelok večer jazdila na bicykli od Zvolena na Kováčovú," dodala Faltániová. 

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy