Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Podnikateľka si našla na kapote auta mŕtveho psa
Zdielať na

Podnikateľka si našla na kapote auta mŕtveho psa

TREBIŠOV / Mafiánska hrozba alebo nevydarený žart? Majiteľka kvetinárstva z Trebišova mala na kapote svojho auta mŕtveho psa. Navyše mal v papuli červenú ružu.

Mŕtvy pes mal v papuli ružu

"Pri mojom aute stál Róm s bicyklom a pozeral sa na moje auto. Tak som sa išla pozrieť, či mi nepoškriabal auto," hovorí majiteľka kvetinárstva. Na kapote svojho auta si našla mŕtveho psa. V papuli mal červenú ružu.

Výhražný list polícia na mieste činu nenašla. Manželia prežívajú ťažké časy. S častými kontrolami zo strany mesta. Myslia si, že ich chce mesto pripraviť o podnikateľský priestor. Dostali výpoveď bez udania dôvodu, pričom na nájomnom nedlhujú ani cent.

Manželia: Stojí za tým mesto

Polícia  nateraz nepotvrdila, žeby bol spáchaný trestný čin vyhrážania. "Okolnosti tohto prípadu trebišovskí policajti prešetrujú zatiaľ ako priestupok proti verejnému poriadku," potvrdil košický policajný hovorca Alexander Szabó.

"Za tým stojí mesto, lebo my s nikým iným problémy nemáme," myslí si podnikateľkin manžel. "K vyjadreniu toho pána môžem povedať len toľko - odporúčam mu konzultáciu u lekárov z odboru psychiatrie," povedal prednosta MsÚ v Trebišove Július Selecký.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy