Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Tragická nehoda na D2! Petra (†52) zrazili až dve autá
Zdielať na

Tragická nehoda na D2! Petra (†52) zrazili až dve autá

KÚTY, BRATISLAVA / Tragická dopravná nehoda sa stala na diaľnici D2 v smere z českých hraníc do Bratislavy. Z doposiaľ neznámych príčin sa v strede cesty objavil chodec. Vodiči už bohužiaľ nestihli zareagovať.

Najprv ho prešil Passat a potom Golf

Tragédia sa stala krátko pred 21-tou hodinou. Zrážka dvoch aut a chodca si vyžiadala jeden ľudský život. Osobné auto Volkswagen Passat išlo po diaľnici D2  v smere od Kútov do Bratislavy.

45-ročnému vodičovi vošiel do cesty chodec, ktorý sa snažil prebehnúť z pravej strany k stredovým zvodidlám. Potom ako došlo k zrážke, už nestihol zareagovať ani vodič Golfu, ktorý bezvládne telo chodca prešiel druhýkrát. 

Vyšetrovateľ začal už trestné stíhanie

Polícii sa podarilo na druhý deň identifikovať chodca. Muž, ktorý zrážku s autom neprežil, bol 52-ročný Peter. Vyšetrovateľ už začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Čo robil muž z Považskej Bystrice v noci na diaľnici a bez reflexných prvkov, nevieme. Ohrozil však ostatných vodičov a sám pritom doplatil životom.

V prípade, že vodiči na diaľnici zaregistrujú pohybujúcich sa chodcov, zver alebo inú prekážku, ktorá ohrozí alebo obmedzí ostatných účastníkov premávky, volajte na známe policajné číslo 158 alebo centrálny dispečing Národnej diaľničnej spoločnosti 0800/100 007.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy