Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Opitého vodiča nezastavila ani streľba, policajtom sa vysmieval
Zdielať na

Opitého vodiča nezastavila ani streľba, policajtom sa vysmieval

VIEDEŇ, BECKOV / Opitý cestný pirát, ktorý tento týždeň ohrozoval autá na D1, úspešne unikal policajtom takmer hodinu. Michal z Oravy to v značne podguráženom stave dotiahol z Rakúska až pod Beckovský hrad a policajtov sa potom pýtal na ich IQ.

Zastavilo ho až blato pri lese

"Policajti asi trikrát vystrelili do pneumatík, no vodič pokračoval ďalej. Potom padlo asi 15 výstrelov ešte," hovorí očitý svedok naháňačky. 

Dopravné komando ho prenasledovala dobrých 60 kilometrov od výjazdu pri Trnave. Podguráženého Oravčana medzitým dvakrát zastavili, no zakaždým sa mu podarilo utiecť, miestami v 200 kilometrovej rýchlosti.

Náš divák tvrdí, že ho zabrzdilo až blato pod lesom v Beckove. "Policajti vystrelili na unikajúce vozidlo a zasiahli ľavú zadnú pneumatiku. Vodič sa po zastavení pokúsil o útek do blízkeho lesa," potvrdila trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Riskantnú jazdu zachytila aj kamera

"Stál tam a povedal, že inteligentnejší ako všetci traja policajti dokopy, ale evidentne to nebola pravda. A že sa ponáhľal domov za synom, ktorého bolia zuby," povedal svedok naháňačky.

Koľko trvala celá spanilá jazda v alkoholovom opojení, nie je známe. Isté je, že náš divák si nebezpečné manévre všimol už pri Bratislave a zachytil ich na kameru. Opitý vodič sa často držal v strede medzi dvomi pruhmi, riskantne predchádzal a jeho tmavý Reanult sa takmer zrazil s dodávkou.

Tým, že Matej na nebezpečného vodiča upozornil, zrejme niekomu zachránil zdravie alebo život. Oravčanovi v super rýchlom konaní zobrali vodičák na 5 rokov a dali mu pokutu 3000 eur. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy