Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Syna (†6) som nechcel zabiť, tvrdil Jozef na súde
Zdielať na

Syna (†6) som nechcel zabiť, tvrdil Jozef na súde

LÚČNICA NAD ŽITAVOU / Tridsaťpäťročného muža, ktorý vraj nešťastnou náhodou bodol do hrude 6-ročného syna, v piatok poslal Nitriansky súd za mreže. Prípad sa stal ešte v apríli 2011 v Lúčnici nad Žitavou. Otec sa s Jožkom pochytil pre pokazený počítač. Dieťa sa potom vraj napichlo na nôž, ktorý držal v ruke jeho otec.

Otec malého Jožka neprejavil emócie

Tridsaťpäťročný Jozef sedí vo väzbe za drobné krádeže. Sudkyni povedal, že za smrť synčeka sa cíti vinný, ale neublížil mu zámerne. "Nechcel sa o tom so mnou rozprávať a nikdy mi vlastne nechcel povedať, že ako to bolo," vraví mama mŕtveho Jožka.

Po vyše hodine si muž vypočul verdikt za neúmyselné zabite 6-ročného Jožka. "Za toto mu uložil trest odňatia slobody, ktorý je súhrnným trestom vo výmere 5 rokov a 6 mesiacov," hovorí hovorca súdu v Nitre Oliver Kolenčík.

Otec malého Jožka mal po celý čas v súdnej sieni kamennú tvár a neprejavil žiadne emócie. Krátko po vynesení rozsudku sa však rozplakal. "Dieťa dal do zem, mal ísť aj hneď za ním," myslí si teta malého Jožka.

Ešte v apríli 2011 bol 4-násobný otec s deťmi doma sám. Jožko vraj pokazil počítač. Toto otca nehnevalo, stroj chytil a vyhodil cez okno. Potom vraj išiel umývať riad. 

Jožko chcel otca vraj iba objať

Malý Jožko údajne zomrel iba preto, že chcel objať svojho otca a ten práve v tej chvíli držal v rukách kuchynský nôž. Ten dieťa zasiahol do hrude. Po pár hodinách zomrelo. Manželia sa po smrti  syna rozišli a teraz sú v rozvodovom konaní. Mama chodí každý deň na hrob milovaného syna.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy