Skoro jasno
15°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Šofér zrazil starých rodičov aj Mirka v kočíku (2)
Zdielať na

Šofér zrazil starých rodičov aj Mirka v kočíku (2)

SIKENICA / V Sikenici zmietlo z cesty osobné auto starých rodičov aj s kočíkom a dvojročným vnukom. Vodič do nich narazil od chrbta. Po náraze kočík vyletel na kapotu a dieťa z neho vypadlo do priekopy. Mirko a jeho starí rodičia skončili v nemocnici.

Náraz odhodil všetkých do priekopy

Starí rodičia išli aj s malým vnúčikom do potravín, keď ich zmiatlo zrazu z cesty auto. "Dal som sa úplne na kraj, lebo som šiel s kočíkom. Je to tam dosť úzke," vraví starý otec.

Kočiar tlačil 51-ročný starý otec. O 8 rokov mladšia manželka kráčala vedľa nich. Auto ich nabralo od chrbta. "Narazil najprv do mojej mamy a ju hodilo do jarku," hovorí syn zrazených rodičov.

Kočiar s Mirkom a aj starého otca odhodilo na kapotu auta. Vodič ich ešte niekoľko metrov vliekol. Potom narazil do stĺpa. Dieťa aj muž spadli do priekopy.

Po nehode zostal kočík takto zdemolovaný. Dvojročný Mirko skončil v nemocnici. V nemocnici sú aj obaja starí rodičia. Aké sú ich zranenia bude jasné až po ďalších vyšetreniach. 

Chlapčeka previezli do nitrianskej nemocnice

"Dieťa bolo prevezené do fakultnej nemocnice do Nitry," vraví riaditeľ nemocnice v Leviciach Rudolf Hlavács. Vodič bol  v šoku. Ľudí na ceste si vraj nevšimol. "Okolnosti nehody sú v štádiu vyšetrovania," doplnila nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články