Jasno
21°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Družka bodla Karola (†31), všetko videla ich dcéra (9)
Zdielať na

Družka bodla Karola (†31), všetko videla ich dcéra (9)

ROŽŇAVA / V Rožňave dnes žena bodla svojho druha. Susedia si tragédiu nevedia vysvetliť, a to aj napriek častým hádkam, ktoré sa z bytu ozývali. Žena údajne muža zabila v izbe, kde sa v tom čase hrala ich 9-ročná dcérka. Dievčatko to celé vraj videlo.

Pred očami dcéry

Žena mala v byte jednou ranou bodnúť svojho druha priamo do srdca. Ten stihol prejsť do druhej izby, údajná vrahyňa ho ešte mala uložiť do postele. 31-ročný Karol ešte žil, keď jeho družka privolala záchranárov. Rana údajne prešla cez srdce, oživiť sa ho v byte už nepodarilo

Šokujúce ale je, že družka vytiahla na svojho partnera nôž a mala ho bodnúť priamo pred očami ich spoločnej len 9-ročnej dcérky. Dievčatko z bytu ihneď odviedli sociálni pracovníci.

Alkohol

"Čo iné sa dalo od nej čakať? Asi dostala skrat. Nevydržala, že každý deň pil," myslí si sused. Karola susedia poznali ako dobrého človeka, ktorý sa ale nechal strhnúť alkoholom. "My sme ho poznali, bol veľký alkoholik. Bol taxikár, potom ho ale vyhodili pre alkohol," hovoria susedia.

Z bytu na druhom poschodí vraj bolo často počuť hádky. Napriek tomu však susedia ostali šokovaní. Policajti v byte zaisťovali stopy až do večera. Čo presne sa v izbe stalo, je predmetom vyšetrovania.

Ženu zadržali

"Vzhľadom na to, že rožňavský vyšetrovateľ v tejto chvíli vykonáva potrebné procesné úkony, nie je možné poskytnúť bližšie informácie k prípadu," uviedla hovorkyňa polície Jana Mésarová. Ženu, ktorá mala Karola zabiť zadržali v byte policajti. Momentálne sedí v cele predbežného zaistenia a jej trest ešte určený nie je.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy