Jasno
11°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Tragédia! Peter (†23) si išiel vypiť s kamarátmi, ráno bol mŕtvy
Zdielať na

Tragédia! Peter (†23) si išiel vypiť s kamarátmi, ráno bol mŕtvy

MICHALOVCE / Posedenie pri pohárikoch sa zmenilo na tragédiu. Partia mladých ľudí sa večer vybrala do krčmy, no jeden z nich sa už domov nikdy nevráti. 23-ročný Peter z Poruby pod Vihorlatom v okrese Michalovce zaspal za stolom a už sa neprebral.

Párty dopadla tragicky

Bezvládne telo 23-ročného Petra našli skoro ráno na lavičke. "Keď som prišiel ráno na toto miesto, uvidel som ho ležať na zemi. Bol prikrytý a už tu bola polícia. Počul som, že pil," povedal Petrov kamarát.

Partia mladých ľudí sa ako obvykle zišla v bare. Na zlepšenie nálady si dali aj pár pohárikov. Zábava tak gradovala až do neskorých nočných hodín. Všetci však už boli unavení, a tak sa pobrali domov. Peter tam ale zostal.

Našli ho až ráno

"Bol opitý a vyniesli sme ho z baru von. Snažil som sa ho preberať, ale zaspal. Ja som bol tiež opitý, tak som šiel domov," opisuje nešťastné udalosti Petrov spoločník z baru.

Až ráno prišiel šok. Petra našiel okoloidúci muž na tom istom mieste, kde bol aj v noci, no už žiaľ bez známok života. "Mladého muža našli ako kľačal na zemi, pričom hlavu a hruď mal položenú na lavičke," uviedla hovorkyňa polície v Košiciach Jana Mesárová.

Pomoc prišla neskoro

"Tu neďaleko býva zdravotná sestra, tá sa ho snažila oživiť," dodáva Petrov kamarát. Aj zdravotníci urobili pre záchranu mladého muža maximum, ich snaha žiaľ nebola úspešná. Peter bol vraj na tom tak zle, že mu už nebolo pomoci. "Privolaný obhliadajúci lekár predbežne cudzie zavinenie vylúčil a nariadil pitvu," upresnila Jana Mesárová.

Kamaráti si smrť svojho dobrého priateľa nevedia vysvetliť. "Bol zdravý ako ryba. Mal veľa kamarátov. Bol dobrý chlapec. Je nám to ľúto." Na jeho počesť mu už aj na mieste nešťastia zapálili sviečky. "Polícia v danej veci prijala oznámenie pre podozrenie z prečinu usmrtenia," dodala Jana Mesárová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články