Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Vy ste ešte nejazdili opití? Čudoval sa podgurážený muž
Zdielať na

Vy ste ešte nejazdili opití? Čudoval sa podgurážený muž

PODHORANY / Alkohol za volantom opäť úradoval. Dvaja muži z dedinky Podhorany v okrese Kežmarok sadli do auta poriadne opití a to sa im vypomstilo. Auto rozbili na šrot a policajtom tvrdili, že oni auto nešoférovali.

Auto na šrot

Z auta, v ktorom sa mala v sobotu viezť nevesta so ženíchom, ostal len šrot. Auto mali v sobotu ráno vyzdobiť a pripraviť pre nevestu, namiesto toho ho odviezli do šrotu. Dvaja kamaráti z Podhorian sa zrejme v predsvadobnej nálade zabudli na diskotéke v neďalekom meste.

Nehodu riešil policajt, ktorý bol pri všetkých troch podtaranských záhadách tento týždeň. Aj pri tejto nehode si vypočul, že auto nešoféroval ani jeden z mužov, ktorí sa v ňom viezli. "Chápete? My sme sa viezli v aute štyria," tvrdil policajtom jeden z pasažierov auta. Policajti sa snažili vypátrať vodiča auta, od mužov sa to však nedozvedeli. "Ja nepoznám toho, kto auto šoféroval," dodal jeden z mužov.

Nikdy ste to neskúšali?

Isté je pri tejto nehode iba to, že obaja muži, ktorých policajti pri aute našli, neboli triezvi. "Obaja muži nafúkali viac ako dve promile," uviedol hovorca polície v Prešove Daniel Džobaník. "Mama mi darovala auto, mal som odviezť nevestu na svadbu. Myslíte, že by som to auto chcel rozbiť?" dodal jeden z mužov.

Kto takto svadobné auto doriadil, to sa bude zisťovať. Technik odobral pachové stopy, vodiča teda čoskoro trest neminie. V aute sedel aj tento muž. Takto reagoval spolujazdec na otázku redaktorky, či je správne, že jeho kamarát šoféroval opitý. "Vy ste nikdy neskúšali šoférovať opitá? Nikdy v živote?"

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy