Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Muž, ktorý dokopal tehotnú priateľku, je za mrežami!
Zdielať na

Muž, ktorý dokopal tehotnú priateľku, je za mrežami!

BRATISLAVA / Muž, ktorý minulý týždeň prepadol a brutálne zbil tehotnú ženu na bratislavskom sídlisku Petržalka, je už za mrežami. Polícia ho zatkla priamo v jeho byte.

Budúca mamička prosila o zľutovanie

Policajti 30-ročného Jána z Bratislavy zadržali v jednom z petržalských bytov a eskortovali ho na oddelenie. Policajti mali na muža dostatok dôkazov, k lúpeži sa napokon priznal. Ženu napadol na ulici a chcel od nej peniaze. Snažil sa jej strhnúť ruksak, ktorý mala na pleciach.

Budúca mamička mu povedala, že nič pri sebe nemá, začal do nej strkať a udrel ju päsťou do tváre. Keď spadla na zem, začal ju kopať do brucha. Prosila ho, aby prestal, že čaká bábätko. Muž s brutálnym útokom skončil, až keď okoloidúci ľudia začali na neho kričať.

Jána (30) obvinili zo zločinu lúpeže

"Žena mala zranenia na viacerých častiach tela. Boli to len povrchové zranenia, teda škrabance, potom mala tržné zranenia na viečku. Žiadne vnútorné poranenia sa vyšetreniami nepotvrdili," povedala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Petra Maťašovská.

Policajti 30-ročného Jána obvinili zo zločinu lúpeže. Muž sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia, kde čaká na rozhodnutie súdu o jeho vzatí do väzby.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy