Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nemáte čo fotiť? Je*** vás! Salmanov chce na slobodu
Zdielať na

Nemáte čo fotiť? Je*** vás! Salmanov chce na slobodu

BANSKÁ BYSTRICA / Na Špecializovanom trestnom súde v Banskej Bystrici niekoľko hodín vypočúvali podnikateľa Sergeja Salmanova. Spolu so synom čelí obvineniam v korupčnej afére. Dvojica je vo väzbe od apríla tohto roka. Obvinený Salmanov by sa ale rád dostal na slobodu.

Veľkopodnikateľovi zrejme za mrežami povoľujú nervy a neodpustil si vulgárne nadávky. "Nemáte čo fotiť? Je*** vás," povedal. Veľkopodnikateľ by sa rád dostal domov, požiadal preto o prepustenie z väzby.

"Podráždený nie je, akurát výrazne schudol vo väzbe vzhľadom k ochoreniu, ktorým trpí," povedal na kameru jeho obhajca.od apríla je vo väzbe aj so synom Alexandrom. Obaja čelia rovnakým obvineniam v korupčnej afére.

Vo väzbe ostáva aj syn Alexander

Iba pred nedávnom prenikol na verejnosť záznam, na ktorom dvojica podnikateľov údajne rozpráva s daňovou úradníčkou o úplatku. Hovorí sa o miliónových sumách na dovolenky aj auto.

"Vyšetrovanie v tomto štádiu je už v záverečnej fáze, čiže prebieha preštudovanie spisového materiálu a vyšetrovateľ to s najväčšou pravdepodobnosťou to predloží na prokuratúru," hovorí prokurátor.

O prípadnom podaní obžaloby by tak prokurátor mal rozhodnúť v priebehu týždňa až dvoch. Po dnešnom výsluchu ale sudca o prepustení z väzby nerozhodol. Písomne tak urobí v priebehu niekoľkých dní. Vo väzbe zostáva aj podnikateľov syn, ktorý o prepustenie doposiaľ nepožiadal.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy