Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Muž (38) mal fotografovať nahého a omámeného žiaka
Zdielať na

Muž (38) mal fotografovať nahého a omámeného žiaka

HUMENNÉ / Žiakovi základnej školy mal ponúknuť vodku a marihuanu a potom ho mal fotiť bez spodnej bielizne. Takúto ohavnosť má podľa doterajšieho vyšetrovania na svedomí 38-ročný muž.

S mladíkom sa skontaktoval cez sociálnu sieť

Hoci obvinený muž pochádza z Humenného, trvalý pobyt má mať v Bratislave. S mladistvým sa mal podľa našich informácií skontaktovať prostredníctvom sociálnej siete. Údajne ho mal nahovoriť na fotenie pre istý časopis.

Muž mal mladíkovi sľúbiť finančnú odmenu. Na stretnutie však mal prísť aj s fľašou vodky a s vodnou fajkou, v ktorej mal marihuanu. Drogu a alkohol mal ponúknuť aj maloletému. A tu sa malo fotenie zvrhnúť. "Obvinený muž si mal zadovážiť marihuanu, ktorú ponúkol na fajčenie mladistvému. Neskôr ho mal naviesť aj na fotenie bez spodného prádla," uviedla hovorkyňa prešovských krajských policajtov Jana Migaľová.

Obvinený: Chcú mi uškodiť

"Ja som nič nespravil a necítim sa vinný. A obvinili ma z ťažkého zločinu. Chcú mi uškodiť a chcú, aby som nejakým spôsobom mal s tým problém," hovorí obvinený.

Polícia podľa našich informácií urobila v bratislavskom byte domovú prehliadku. Tam mali nájsť ďalšie veci, ktoré údajne naznačujú, že mladistvých obetí ma muž (38) oveľa viac.

38-ročný muž čelí obvinenie zo zločinu výroby detskej pornografie a zo zločinu drogovej trestnej činnosti. Keďže sa skutkov mal dopustiť na mladistvom, teda na chránenej osobe, hrozí mu zvýšená trestná sadzba , a to väzenie až na 15 rokov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy