Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Polícia žiada o pomoc. Poznáte tohto muža?
Zdielať na

Polícia žiada o pomoc. Poznáte tohto muža?

BRATISLAVA / 13. júla 2013 bola z plavebného kanála riky Dunaj v Dobrohošti vylovená mŕtvola muža nezistenej totožnosti. Polícia vás prosí o pomoc...

Popis muža: muž vo veku asi 40 až 60 rokov, podľa výpočtu 50+-6, strednej postavy, výška 182 cm, hmotnosť 72 kg, stredne veľký nos, farba očí hnedá, vlasy hnedé až tmavohnedé dĺžky do 2 cm, nechty sú pestované.

Jazva na bruchu

Zvláštne znamenia: nad pupkom v strede brucha 16 cm zvislá jazva, dĺžka chodidla 27 centimetrov, muž mal v minulosti úraz hlavy a má na lebke na čele zoskrutkovaný kovovou sponou a štyrmi skrutkami koreň nosa, čelovú kosť a nadočnicový oblúk.

Popis oblečenia: červené bavlnené tričko s krátkym rukávom, vpredu s nápisom GAME OVER, veľkosť L, modré riflové nohavice značky Robot Fish, veľkosť 31, na nohaviciach biely plátený opasok, zapínanie dva kovové krúžky, biele bavlnené boxerky zn. Kenvelo, veľkosť S/M, Muž mal na pravej ruke na zápästí čierny gumený náramok s kovovou časťou 3,5 x 1,5 centimetra s čiernou vlnovkou, vo vrecku nohavíc mal žltý zapaľovač s červeným nápisom Billa dnes.

Utopil sa...

Predbežná príčina smrti udusenie utopením. Doba smrti asi 2 až 5 dní pred nálezom, ale môže byť aj dlhšia. Touto cestou sa obraciame na verejnosť so žiadosťou, kto by spoznal podľa oblečenia a popisu mŕtveho muža, nech toto oznámi na známe telefónne číslo 158, alebo priamo na oddelenie pátrania OKP v Dunajskej Strede.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy