Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Rimave našli utopeného muža. Ide o nezvestného Csabu?
Zdielať na

V Rimave našli utopeného muža. Ide o nezvestného Csabu?

RADNOVICE / V databáze nezvestných figuruje od marca tohto roku aj 37-ročný Csaba Szajkó z Radnoviec pri Rimavskej Sobote. Pred tromi týždňami však náhodný okoloidúci našiel v rieke Rimava pozostatky ľudského tela. Nie je vylúčené, že ide o hľadaného Csabu.

Vzal si len lano a lieky

Csaba sa pohádal so svojou manželkou 16. marca. Po ostrej výmene názorov si z domu údajne zobral iba lano a lieky a odišiel. Odvtedy ho nikto z jeho najbližších nevidel živého.

Policajti ale aj miestni obyvatelia odvtedy prepátrali desiatky kilometrov, no ani jedna z pátracích akcií nepriniesla žiadne výsledky. "Všetko sme tu prehľadali. 40-50 ľudí dennodenne tu hľadalo zo dva týždne. Policajti, psovodmi so všetkým tu hľadali," opisuje obyvateľ Radnoviec.

Či ide o nezvestného, určia výsledky DNA

24. júna však obyvateľ obce Vlkyňa našiel v rieke Rimava pozostatky ľudského tela. Podľa tváre ho už nebolo možné identifikovať, Csabovi príbuzní však priznali, že by to mohol byť práve on.

Telo už tri týždne leží v márnici v obci Radnovce. Zatiaľ je jasné len to, ako tento človek zomrel. "Podľa predbežných výsledkov pitvy, bolo príčinou smrti utopenie a cudzie zavinenie bolo vylúčené," informuje hovorkyňa policajného zboru Mária Faltániová.

Príbuzní nezvestného muža sú však stále v neistote a čakajú na výsledky DNA,  ktoré potvrdia, alebo vyvrátia, či je to naozaj Csaba. "Ja by som si želala, aby bol živý, nie aby tam hore v márnici ležal," povedala mama nezvestného.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy