Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Policajt s kamarátmi mali osadníkom rozkopať dvere
Zdielať na

Policajt s kamarátmi mali osadníkom rozkopať dvere

SNINA / Policajt zo Sniny sa mal spolu s kamarátmi vlámať do jedného z bytov v miestnej osade. V mene polície vraj potužení alkoholom kričali, nech ľudia otvoria dvere. Keď neposlúchli, muži mali jednoducho dvere rozkopať. Muž vraj chce v polícii pracovať aj naďalej. Po incidente sa mal prísť ospravedlniť spolu s úplatkom.

Jeden z miestnych mal kradnúť

Všetko sa to začalo v jednom zo sninských barov, kde mali štyria muži popíjať. Zábava vraj bola taká búrlivá, že dokonca zdemolovali stôl a niekoľko stoličiek. Následne sa vybrali do miestnej osady hľadať "Gunára."

Jednému zo štvorice mal totiž muž s takýmto menom ukradnúť peňaženku. Podľa miestnych tam však nik taký nebýva. Muži však napriek tomu odhodlane hľadali ďalej.

Medzi páchateľmi mal byť aj 24-ročný policajt zo Sniny. Doma sme ho nenašli. Ostatní sa však vďaka nemu vraj cítili pri moci. Všetkým naokolo mali ukazovať služobný preukaz.

"V policajnom zbore pracuje druhý rok a je služobne zaradený na Obvodnom oddelení policajného zboru v Chminianskej Novej Vsi," potvrdil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

"Voči policajtovi z obvodného oddelenia a ďalším trom civilným osobám boli vznesené obvinenia pre porušovanie domovej slobody," povedal Petar Lazarov z komunikačného odboru ministerstva vnútra.

Na druhý deň núkal úplatok

Policajt sa mal do osady vrátiť aj deň po incidente. Vraj sa prišiel ospravedlniť. "Odprosovať sa tu bol, úplatky chcel dať, aby robil policajta i naďalej," hovorí jeden z osadníkov. "Prípad prevzala inšpekcia Ministerstva vnútra SR a prebieha ďalšie vyšetrovanie," dodal Lazarov. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy