Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zlodeji ukradli 6 000 gastrolístkov! Spoznávate ich?
Zdielať na

Zlodeji ukradli 6 000 gastrolístkov! Spoznávate ich?

LEVICE / Gastrolístky za tisíce eur ukradli zatiaľ neznámi zlodeji v Leviciach. Dvaja muži sa popoludní vlámali do zamknutej kancelárie. Zobrali stravné lístky a ušli. Mužov, ktorí sa maskovali šiltovkami, zachytili aj kamery.

Celá krádež trvala desať minút

Zlodejov zachytila bezpečnostná kamera. Pred kamerami si pre istotu s rukami zakrývali aj tvár. Celá krádež trvala zhruba desať minút. Bez toho, aby poškodili zámok, vošli do kancelárie účtovníčok.  

Vo vnútri pod stolom našli tašku plnú stravných lístkov. Bolo ich tam zhruba 6 000. Tú zobrali a odišli. Predtým ešte zahladili stopy. "Nasypali tam korenie a voľajaký acetón," hovorí správca budovy.

Po príchode do práce si ženy  v prvom momente ani nevšimli, že ich vykradli.  "Pokiaľ by som nešla robiť s tými lístkami tak by som si to nebola všimla," hovorí jedna zo zamestnankýň.

Muži ukradli stravné lístky za tisíce eur. Majú však smolu - v tomto prípade sú totiž nepoužiteľné. Išlo totiž o gastrolístky, ktorými platili zákazníci v sieti obchodov s potravinami. Tie boli už označené s pečiatkou ako použité.

Majiteľa obrali o viac ako 26 000 €

Pre firmu však ide o vysokú škodu. "Majiteľovi vznikla krádežou škoda za viac ako 26 000 eur," vysvetlila nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Polícia po zlodejoch pátra. "Polícia už v tejto súvislosti vedie trestné stíhanie pre trestný čin krádeže," doplnila Čuháková. Ak by ste mužov zo záberov spoznali, kontaktuje políciu na čísle 158.    

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy