Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Mladík (16) z Dobšinej chcel znásilniť susedky (15, 16)
Zdielať na

Mladík (16) z Dobšinej chcel znásilniť susedky (15, 16)

DOBŠINÁ / Až dvakrát v priebehu niekoľkých hodín sa mal iba 16-ročný Štefan pokúsiť znásilniť svoje susedky. Údajne ide o 15 a 16-ročné dievčatá z miestnej osady v Dobšinej. Mladé ženy tvrdia, že Štefan k nim prišiel nadránom priamo domov a mal ich obťažovať. Jednej z nich sa dokonca údajne vyhrážal zabitím. Do obidvoch nezamknutých bytov sa mal prikradnúť, keď už všetci spali.

Mladík mal ženy aj ohrozovať

Podľa našich informácií mal Štefan obťažovať priamo v posteli najskôr svoju 15-ročnú susedku. Vyrušiť ho mal ale druh napadnutého dievčaťa. Ten tvrdí, že hneď, ako ho mladík zbadal, z bytu ušiel. 

Štefan mal následne navštíviť aj ďalší byt, kde údajne obťažoval 16-ročnú Petru. Tá nám povedala, že mladík sa jej mal vyhrážať zabitím, keď bude kričať.

Údajne mal v ruke pilník, s ktorým ju ohrozoval. Obchytávať ju mal po celom tele a hlavne v oblasti intímnych partií. Dievča sa údajne bránilo, nechýbali ani kopance.

V osade sa teraz všetci boja

Prestať mal až vtedy, keď sa domov vrátila svokra napadnutého dievčaťa. Štefan sa údajne zľakol a ušiel po schodoch. V miestnej osade panuje strach. Napriek tomu, že mladíka už policajti zadržali, obyvatelia sa boja, že podobné prípady sa môžu zopakovať.

Podľa našich informácií je Štefan momentálne v cele predbežného zaistenia. Polícia sa k prípadu odmieta vyjadriť.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy