Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
AUTENTICKÉ ZÁBERY. Takto zatýkali policajti svojho kolegu
Zdielať na

AUTENTICKÉ ZÁBERY. Takto zatýkali policajti svojho kolegu

NITRA / Policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky v sobotu večer prenasledovali vodiča, ktorý ušiel z dopravnej nehody v blízkosti Nitry. Podľa našich informácií išlo o trnavského policajta mimo služby. Pri naháňačke muž zdemoloval zvodidlá a padli aj tri varovné výstrely.

Pri cúvaní narazil do auta

Akčnú noc majú za sebou policajti z nitrianskej Pohotovostnej motorizovanej jednotky. Podľa našich informácií sa mal dopravného priestupku dopustiť jeden z policajtov obvodného oddelenia Policajného zboru v Trnave, ktorý bol v inkriminovanom čase mimo službu.

Pri cúvaní mal naraziť do iného auta a z miesta nehody ujsť. Akonáhle dostali hlásenie PMJ-čkári, začali tmavý Mercedes prenasledovať. Zaujímavé je, že na aute mal diplomatické značky, ktorá si rýchlo vymenil. Ani toto mu  nepomohlo.

PMJ-čkári zatarasili diaľnicu. Muž sa aj tak snažil uniknúť. Použiť preto museli tri varovné výstreli do vzduchu. Pri zásahu museli byť opatrní, aby neohrozili ostatných vodičov. Po výstreloch sa muž snažil ešte vyhnúť policajtom a vrazil do zvodidiel.

Odmietol dychovú skúšku

Podľa zatiaľ nepotvrdených informácií sa vodič odmietol podrobiť dychovej skúške. Prípad rieši aj Inšpekcia ministerstva vnútra. "Vodič je obvinený z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky," potvrdil Ivan Netík z komunikačného odboru Ministerstva vnútra Slovenskej republiky.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy