Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vražda na Luníku IX. Máriu (†57) niekto bodol do srdca!
Zdielať na

Vražda na Luníku IX. Máriu (†57) niekto bodol do srdca!

KOŠICE / Známym košických sídliskom Lunik IX otriasla vražda. Obeťou je 57-ročná Mária, ktorú niekto zavraždil bodnými ranami do hrudníka. Jedna z nich zasiahla srdce.

Bodnutá priamo do srdca

Telo pravdepodobne zavraždenej ženy, objavil miestny náhodný okoloidúci a to len pár metrov od Myslavského potoka. Mladík našiel mŕtvu ženu v štvrtok o piatej ráno. Na miesto zakrátko dorazili policajti, ktorí okolie označili páskami. Už na prvý pohľad však bolo jasné, že zomrela násilnou smrťou. Obhliadajúci lekár potvrdil cudzie zavinenie.

"Na tele nebohej boli nájdené bodné rany v oblasti hrudníka, jedna z nich v oblasti srdca," poskytol vyjadrenie hovorca Polície Košice, Alexander Szabó.

Rodina ju vraj odvrhla pre alkohol

Zatiaľ čo kriminalisti na mieste zaisťovali stopy, zvedaví obyvatelia Luníka sa zhromažďovali za policajnými páskami. Nikto však nič podozrivé nepočul ani nevidel. "My takisto nevieme nič ako vy. Cigán by to nespravil, biely ju zabil, už jedného tu zabili biely...," takéto boli reakcie miestnych obyvateľov.

Staršia žena, ktorá so zavraždenou pracovala však bola o čosi zhovorčivejšia. Mária údajne holdovala alkoholu a preto ju odvrhla celá rodina. "Bili ju, mlátili ju doma," povedala nám obyvateľka Luníka IX.

Bitky s manželom boli vraj na dennom poriadku

Mária vraj žila v byte len s manželom, bitky boli na dennom poriadku. "Celá, celá modra, oči toto, čo ju manžel bil, ruky polámané, všetko," opísala jej bývalá kolegyňa. Kriminalisti zaisťovali stopy niekoľko hodín. Podľa informácií polície predbežné výsledky pitvy potvrdili, že ženu niekto zniesol zo sveta. Na prípade intenzívne pracujú. "Vyšetrovateľka Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Košiciach začala trestné stíhanie vo veci zločinu vraždy," upresnil Alexander Szabó.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy