Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
V Nitre zhorel dôchodca (†74)! Pochovali ho sutiny...
Zdielať na

V Nitre zhorel dôchodca (†74)! Pochovali ho sutiny...

NITRA / V sobotu nadránom zobudili Nitrančanov šesťmetrové plamene! Okolo druhej hodiny si ich totiž všimli na vedľajšom rodinnom dome susedia. Vedeli, že bude zle nedobre. V dome totiž býval nemohúci 74-ročný dôchodca. A obavy sa vystupňovali potom, ako sa stavba počas požiaru kompletne zrútila!

Šesťmetrové plamene

Bratislavčan býval podľa miestnych v rodinnom dome v Nitre v prenájme už tri roky. 74-ročný Rudolf navyše často von nevychádzal, chodil totiž o barlách a tak bol odkázaný na pomoc ľudí. Niektorí mu nosievali do domu jedlo.

Našli už len zhorené telo

Požiar susedov zobudil v sobotu po druhej hodine ráno. Všimli si, že dom zachvátili päť až šesťmetrové plamene a vedeli, že je zle nedobre, tak okamžite volali hasičov. Tí však skôr zachraňovali okolité domy, keďže plamene ohrozovali aj tie a chytali sa od nich strechy.

Požiar domu bol však tak silný, že dom sa doslova zvalil. Po uhasení požiaru hasiči našli vnútri domu vedľa postele telo dôchodcu. Zhorel. Predbežné informácie hovoria zatiaľ o tom, že požiar spôsobila dohárajúca sviečka. V dome totiž dôchodca žil bez elektriny a svietil si sviečkami. Pri jednej mal aj zaspať...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy