Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Matka vyhodila deti (3, 6) z okna! Musela...
Zdielať na

Matka vyhodila deti (3, 6) z okna! Musela...

PHOENIX / Bolo to najhoršie rozhodnutie v jej živote. Mladučká mamička sa však musela rozhodnúť v priebehu pár sekúnd. Život jej a dvoch detí, trojročného syna a šesťročnej dcérky od toho závisel. Tak deti schytila a vyhodila ich z okna. Požiar, ktorý budovu s jej bytom zachvátil, sa totiž blížil...

Uväznení v ohni

Plamene matku s dvoma deťmi v budove v americkom štáte Arizona doslova uväznil v spálni. Dym, horúčosť a oheň sa blížili. Mladučká Bianca Milton sa teda vyklonila z okna a volala o pomoc. Mali šťastie, začuli ich dvaja muži, ktorí stáli pod oknom a v rozhodujúcom momente jej navrhli, aby deti vyhodila z okna, ze jej ich chytia.

Moment ťažkého rozhodnutia

"Bola zúfalá. Povedali sme jej - vystrčte deti z okna, spustite ich a hoďte, my ich chytíme, sľubujeme. Verte nám," spomínali si muži. "Bol to úžasný pocit - zachrániť niekoho život tak riskantným činom."

Matka v požiari, ktorý zachvátil jej byt na druhom podlaží, stratila všetko. Hlavné však je, že jej deti aj ona prežili. V požiari bolo zničených aj ďalších osem bytov podľa hasičov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy