Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Osadníci sa pobili, otec so synom skončili v nemocnici
Zdielať na

Osadníci sa pobili, otec so synom skončili v nemocnici

ČIČAVA / Neďaleko kultúrneho domu v Čičave mala zaútočiť skupinka z hornej osady proti trom mužom z dolnej osady. Dvojmetrovými hranolmi a latami im spôsobili rôzne zranenia. Podľa obetí malo ísť o pomstu, útočníci to však popierajú.

Mladík dostal hranolom po hlave

Traja muži na dvoch bratov a ich otca mali zaútočiť so slovami "stojte, my vám vrátime bitku spred troch rokov." Dvojmetrovým hranolom najskôr zaútočili na Stanislava. Udreli ho do tváre. Po útoku skončil vo vranovskej nemocnici.

"Pacient utrpel zlomeninu nosa s veľkým pohmoždením tváre a pravého stehna, je v stabilizovanom stave," potvrdil riaditeľ vranovskej nemocnice Eugen Lešo. Na očnom oddelení  skončil aj otec napadnutých chlapcov. Útočníci ich údajne bili hlava nehlava.

Medzi útočníkmi bol aj syn zástupcu starostu, ktorý zároveň velí aj poriadkovým hliadkam v obci. Podľa neho však bitku vyprovokovali práve dobití muži. "Zástupca starostu so svojou rodinou toto robí. To je už vrchol drzosti," myslí si jeden z obyvateľov obce.

Okrem bitky mali obete aj okradnúť

Okrem bitky mali útočníci svoje obete po incidente dokonca aj okradnúť. "Útočníci napadnutým mužom odcudzili peňaženku s hotovosťou 30 eur, kartu poistenca, rôzne retiazky a mobil. Škoda bola vyčíslená na sumu 170 eur," potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Bitkám medzi hornou a dolnou osadou zrejme aj tak ešte neodzvonilo. Možno o pár rokov si súperiace osady opäť naložia, hoci aj bezdôvodne. Veď ani teraz si nepamätali, prečo sa vlastne pred tromi rokmi pobili. Zistiť teda, kde je skutočná pravda, bude musieť polícia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články