Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Muž (34) spadol pod vlak a... prežil
Zdielať na

Muž (34) spadol pod vlak a... prežil

HUMENNÉ / Obrovské nešťastie otriaslo v stredu mestom Humenné. Na koľajisku vlak zachytil 34-ročného muža, ktorý pravdepodobne podcenil silu železnej mašiny. Svedkovia tvrdia, že ho ešte chvíľu pred tým videli postávať nebezpečne blízko koľajníc a keď niekoľkotonový kolos prechádzal okolo, muža pod seba stiahol. Peter akoby zázrakom prežil, ale stále nemá vyhraté.

Hoci vodič trúbil, Peter sa nepohol

Priami svedkovia nehody na mieste povedali, že medzi koľajiskom a závorami videli stáť muža na bicykli. Rušňovodič síce trúbil a použil aj rýchlobrzdu, no muž sa z bezprostrednej blízkosti koľajníc napriek tomu ani o kúsok nevzdialil.

Svedkovia tvrdia, že nákladný vlak ho pod seba doslova vtiahol a ťahal desiatky metrov. Chodec zostal ležať v koľajisku. Záchranári bojovali o jeho život desiatky minút. Podľa našich zistení by malo ísť o 34-ročného Petra z Humenného. Vo veľmi vážnom stave ho previezli do nemocnice.

Najbližšie hodiny budú rozhodujúce

Momentálne leží na ARE v umelom spánku a je napojený na umelú ventiláciu. Má otvorené poranenie mozgu a otvorenú zlomeninu stehennej kosti. Najbližšie hodiny budú rozhodujúce.

Okolnosti a príčiny nehody prešetria humenskí železniční policajti.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy