Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Pri Prešove sa zrazil autobus s nákladiakom
Zdielať na

Pri Prešove sa zrazil autobus s nákladiakom

HANISKA / Nemilé prekvapenie zažili ráno cestujúci prešovského autobusového dopravcu. Jeden z jeho autobusov sa zrazil s ťažkým nákladiakom. Dvaja ľudia skončili v nemocnici.

Zatiaľ nevedno prečo sa v miernej zákrute zrazil autobus smerujúci z okolitých dedín do Prešova s niekoľko tonovým nákladiakom, ktorý viezol kovový šrot. Vodiča autobusu a cestujúcich za ním zasypalo sklo. Na miesto nehody boli vyslané početné sily zdravotníkov.

Dvaja ľudia sa zranili

"Nehodu, ktorá sa stala za železničným priecestím v Haniske, nám nahlásili o 7.49 h. Nešlo však o vážnu nehodu, vozidlá zostali na kolesách, ľahšie zranenie pri nej utrpeli dvaja ľudia," informoval Pavol Palša z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Príčina nehody je zatiaľ neznáma. Obaja vodiči svorne tvrdia, že ten druhý mu prešiel do protismeru. Dopravní policajti dôkladne zaistili všetky stopy. Na mieste nehody bol aj znalec z odboru dopravy. Až vyšetrovanie ukáže, ktorý z vodičov hovorí pravdu. Škody na autobuse vyčíslili na tisícky eur.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy