Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Zablokované cesty v okolí Bystrice. Môže za to nepozornosť
Zdielať na

Zablokované cesty v okolí Bystrice. Môže za to nepozornosť

BANSKÁ BYSTRICA / Auto v plameňoch a o niekoľko kilometrov ďalej vozidlo s českým evidenčným číslom prevrátené na streche. Takto vyzerali posledné hodiny v okolí Banskej Bystrice. Obidve dopravné nehody majú spoločného menovateľa - nepozornosť vodičov.

Chcel si zobrať aktovku, skončil na streche

Jedna nehoda sa stala na rýchlostnej ceste R1 neďaleko Banskej Bystrice. Zrejme sa pod ňu podpísala nepozornosť. Vodič, ktorý cestoval zo služobnej cesty urobil zásadnú chybu. Počas jazdy si totiž chcel zo zadného sedadla zobrať aktovku. Tento manéver však nezvládol.

Auto zišlo z cesty, dostalo sa na trávnik a vo veľkej rýchlosti sa prevrátilo na strechu. Zranený muž sa domov tak skoro nedostane. Skončil totiž vo zvolenskej nemocnici.

Mladej vodičke zhorelo auto do tla

Priamo v Banskej Bystrici zase zhorelo po nehode osobné auto, v ktorom sedela mladá vodička. Žena nedala pri vychádzaní na hlavnú cestu prednosť prichádzajúcemu autu.

Vozidlo začalo po náraze horieť. Hasiči len v poslednej chvíli aspoň ženine osobné veci, vrátane kabelky. Zachránili ich tak pred požiarom. Jej auto však zhorelo do tla a škody sa odhadujú na 15 000 €.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy