Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Samovražda na druhý pokus? Milan (†51) haváriu prežil, no obesil sa
Zdielať na

Samovražda na druhý pokus? Milan (†51) haváriu prežil, no obesil sa

BELADICE / 51-ročný vodič vrazil do stromu na ceste medzi Beladicami a Novou Vsou nad Žitavou. S autom potom skončil v kukuričnom poli. Zo zdemolovaného vozidla zranený vodič ušiel. Po párhodinovom pátraní však našli Milana mŕtveho.

Silným nárazom vytrhol strom aj s koreňmi

Muž zišiel z cesty a vrazil do stromu. Potom vletel rovno do poľa s kukuricou. Náraz bol taký silný, že mohutný strom vytrhlo aj s koreňmi zo zeme. Vozidlo sa ešte rútilo ďalej a zastavilo po niekoľkých metroch. Auto v poli spozorovali okoloidúci vodiči a zalarmovali pomoc.  "Vozidlo sme našli v poli rozbité. Boli tam aj stopy krvi, bohužiaľ vodič sa tam nenachádzal,"  konštatoval veliteľ zásahu z HaZZ Vráble Ivan Ovsenák.

Po havárii z auta ušiel

Vozidlo bolo poriadne zdemolované, spočiatku si záchranári mysleli, že vodič vyletel von. V okolí ho ale nenašli. Zostali tam iba doklady a mobilný telefón. Vodič po nehode ušiel preč. Podľa stôp od krvi sa vydal cez pole s kukuricou, kde ho hľadali policajti aj hasiči. "Sledovali sme  krvavé stopy a cestičku vo vylámanej kukurici," poznamenal veliteľ zásahu z HaZZ Vráble  Ivan Ovsenák.

Našli ho vo firme, obeseného...

Krv viedla až k potoku, ktorý je asi pol kilometra od miesta nehody.  Okolie prehľadával aj špeciálne cvičený pes.  Nehoda sa stala na rovnej ceste. Policajti zisťovali aj to, prečo vodič nezvládol riadenie a skončil v strome. “Okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania, “ poznamenala Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre. Posledné krvavé stopy viedli do dediny, v ktorej muž býva a podniká. Okrem policajtov ho hľadali aj príbuzní. Po asi troch hodinách našli Milana vo firme mŕtveho. Po úteku z nehody sa obesil.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy