Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Za krádež cumlíka jej hrozí basa! Vraj to na ňu našilli
Zdielať na

Za krádež cumlíka jej hrozí basa! Vraj to na ňu našilli

KENDICE / Matke pätnástich detí z Kendíc pri Prešove hrozí väzenie. Žena mala údajne v obchodnom dome ukradnúť detský cumlík za necelé dve eurá. Podľa jej slov však nič neurobila. Krádež na ňu vraj niekto našil.

Na miesto krádeže vraj vôbec nechodieva

Pani Monika sa nestačila čudovať, keď dostala predvolanie na súd. V jednom z obchodných domov v Prešove mala ešte pred pár mesiacmi ukradnúť tovar za približne dve eurá. Matka 15 detí sa však bráni. Tvrdí, že nič neukradla. "Že dajaký cumlík ja som ukradla a ja som tam nebola, ja som toto nespravela," tvrdí Monika Makulová, ktorú z krádeže obvinili.

Za obvinenou ženou stojí aj jej manžel. Sama vraj do obchodu vôbec nechodí. Navyše v čase keď došlo ku krádeži boli vraj spoločne doma. "Chodí furt so mnou, kam ideme tak len spolu," dodal manžel obvinenej Július Makula.

Žena z krádeže podozrieva svoju sestru

Obvinená žena mala už v minulosti pre krádež opletačky so zákonom. Tvrdí však, že tentoraz je v tom nevinne. Má podozrenie, že krádež cumlíka na ňu tak povediac našila jej sestra. "Možno moja sestra lebo ona chodí po Prešove," dodala obvinená.

Vylúčené teda nie je ani to, že pri krádeži vtedy prichytili sestru pani Moniky. Doma sme ju však nenašli. Viac sa dozvieme zrejme až na najbližšom pojednávaní. Súd nariadil, aby bola takisto vypočutá.

Čakajú na kamerové záznamy

"Ani môj podpis nepasuje, ani môj občiansky nemala tak neviem ako je to možné," čuduje sa Monika Makulová. Obvinená žena požiadala aj o záznam z bezpečnostnej kamery. Ten by mohol odhaliť totožnosť ženy, ktorá detský cumlík v obchode ukradla. Zatiaľ sa jej však zábery nepodarilo získať. "Chcela by som vedieť, kto to na mňa povedal. Ja za nikoho sedieť nepôjdem, ja mám 15 detí," dodala obvinená.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy