Jasno
21°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Nájdený muž v Bernolákove. Ležal v tajnom hrobe
Zdielať na

Nájdený muž v Bernolákove. Ležal v tajnom hrobe

BERNOLÁKOVO / Rodina, známi a kamaráti po ňom pátrali celé mesiace. Polícia žiadala ľudí o pomoc pri jeho hľadaní, no Miro z Bratislavy sa akoby prepadol pod zem. Po takmer 19-tich mesiacoch ho v piatok popoludní najbližšia rodina pochová na cintoríne v Malackách.

Niekto mu zavolal, odišiel ...

Miroslava Danihela niekto zavraždil. Jeho telo našli robotníci pred siedmimi týždňami náhodou. Pri výkopových prácach v Bernolákove. Muž zmizol ešte koncom roka 2011. Keď mu náhle zazvonil telefón, pripravoval svojej dcérke večeru.

Po krátko rozhovore mal svojej malej dcére povedať, že sa hneď vráti. Odbehol z bratislavského bytu a následne zmizol bez stopy. Jeho kamaráti ho ihneď začali hľadať.

Rodina chce hlavu vraha

Indície na podozrenie z vraždy pre Mirove peniaze, ktoré investoval do bytu s jeho blízkou osobou, policajtov nepriviedli na žiadnu stopu. Až koncom apríla, keď robotníci v Bernolákove bágrovali jamy pre uloženie potrubia.

Náhodou odhalili ľudské kosti. Testy DNA potvrdili, že ide o dlhodobo nezvestného Miroslava Danihela. Jeho rodina ho pochová v piatok a od polície žiada hlavu Mirovho vraha. Ich podozrenia na konkrétnu osobu stále pretrvávajú.

Téme sa venuje reportér Rasťo Striško. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy