Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Pomsta expriateľa? Jana mi pomáhala vraždiť
Zdielať na

Pomsta expriateľa? Jana mi pomáhala vraždiť

TOMÁŠOVCE / Veľkým plačom sa dnes skončil súd s mladučkou Janou. Na lavicu obžalovaných ju dostal bývalý priateľ, ktorý si v base odpykáva 24-ročný trest za brutálnu vraždu mladej krupiérky Katky. Väzeň obvinil svoju expriateľku z toho, že mu pomáhala vraždiť.

Z väzenia sa jej vraj vyhrážal

Je to vraj obyčajná pomsta ohrdnutého milenca. Obvinenie spoza múrov väznice prišlo niekoľko rokov po brutálnej vražde. Odsúdený vrah udal svoju expriateľku v liste, ktorý poslal policajtom. Jana mu mala údajne asistovať pri prepade herne aj pri vražde mladučkej krupiérky. Z väzenia sa bývalej milenke údajne stále vyhráža. "Posielal jej listy s vyhrážkami, že uvidí aj ona aj jej rodina, že on nemá čo stratiť" opisuje obsah listov obhajca obžalovanej ženy Ján Reptiš.

Jana počas záverečnej reči nedokázala ukryť slzy. Priznala, že celú tragédiu videla, no údajne jej nedokázala zabrániť. So svojho priateľa mala strach. Hoci pre ňu prokurátor žiadal za vraždu 22-ročný trest, súd ju oslobodil pre pochybnosti. Odsúdili ju na trojročné väzenie za pomoc pri lúpeži.

Obeť mala tesne pred svadbou

"Ona sa dosť ťazko vysporiadava s týmto trestom, bola v mladom veku svedku takéhoto trestného činu, ktorý končil fatálne tou smrťou," dodal jej obhajca.

Smrť mladučkej krupiérky Katky vyvolala pred siedmymi rokmi zdesenie. Jej telo našli neďaleko Tomášoviec, pohodené v kríkoch. Mala krátko pred svadbou. V osudnú noc robila v herni, ktorú dvojica prepadla. Zmizlo 200 tisíc korún, peniaze sa doteraz nenašli. Janina nočná mora však stále nekončí. Prokurátor sa odvolal a tak pôjde prípad na krajský súd.

Povodňové spravodajstvo na jednom mieste. ONLINE TU.

TV JOJ/ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy