Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vodič (73) nedal prednosť. Terénne auto skončilo v priekope
Zdielať na

Vodič (73) nedal prednosť. Terénne auto skončilo v priekope

PALÍN / Vážna dopravná nehoda sa stala v utorok medzi obcami Palín a Pavlovce nad Uhom. 73-ročný vodič škodovky nedal prednosť ukrajinskému vodičovi. Ten sa zrážke snažil vyhnúť a s vozidlom skončil v priekope. Trojčlennú posádku Felície odviezli do Michalovskej nemocnice.

Ukrajinca si nevšimol, nedal mu prednosť

Starší vodič škodovky vychádzal z vedľajšej cesty, pričom si zrejme nevšimol prichádzajúce auto idúce po hlavnej. Ukrajinskému vodičovi nedal prednosť a ten už nestačil zabrzdiť a tak došlo k silnej zrážke.

"Každého normálneho napadne, že keď vodič na vedľajšej ceste vidí auto na hlavne ceste, tak zabrzdí, ale nedokázal predvídať.. a v snahe vyhnúť sa zrážke stočil volant doľava a vošiel do kríkov," hovorí prekladateľ ukrajinského vodiča.

Vodičovi sa akoby zázrakom nič nestalo

Po náraze džíp aj s prívesným vozíkom zišiel z cesty, preletel cez kríky a skončil v priekope. Ukrajinec akoby zázrakom vyviazol bez zranení. Horšie však dopadla posádka totálne zdemolovaného auta. "Po príchode na miesto nehody boli vo vozidle zakliesnené 3 osoby, ktoré sa nám podarilo vybrať pomocou hydraulického zariadenia," informuje veliteľ zásahu Róbert Hreha.

"Dvaja pacienti majú ťažšie poranenia a podrobili sa operatívnym zákrokom, tretia osoba mala ľahšie poranenia. Zdravotný stav všetkých je v súčasnej dobe stabilizovaný," povedala hovorkyňa Svet zdravia a.s. Zuzana Gajdošíková.

Povodňové spravodajstvo na jednom mieste. ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy