Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Starosta mu nechcel dať robotu, tak sa mu pomstil
Zdielať na

Starosta mu nechcel dať robotu, tak sa mu pomstil

KRÁSNY BROD / Tridsaťsedemročný muž z Krásneho Brodu sa údajne potúžil alkoholom, potom po bleskozvode vyliezol na strechu a vlámal sa do kancelárií obecného úradu.

Keď si vypije, ničí všetko

Miestni hneď vytušili, že zničené kancelárie na obecnom úrade sú zrejme dielom 37-ročného Martina. Keď si vraj vypije, ničí všetko, čo mu príde pod ruky. Pred pár mesiacmi zdemoloval zariadenie v miestnom pohostinstve. Trest za to si už odsedel v base. Teraz si zobral na mušku obecný úrad. A to všetko vraj z pomsty.

"Si vypil a za to, že ho starosta nevzal do roboty, tak mu pôjde rozbiť obecný úrad," hovorí Martinov svokor Andrej. "To vyzeralo, ako keby v zlosti to bolo všetko riešené. Ako keby sa tu vybúril na tom," potvrdila pracovníčka poškodenej firmy.

Spôsobil škody za 3000 €

So starostom sa nám spojiť nepodarilo. Muž bol podľa svokra pod vplyvom alkoholu. Možno práve vďaka tomu našiel odvahu a vyliezol na strechu. "Páchateľ sa dostal do budovy tak, že cez hromozvod vyliezol na strechu, kde rozbil okno a vošiel dnu. V objekte pozhadzoval na zem tlačiareň, počítače, telefóny," potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Krádežou a poškodením urobil škody za najmenej tritisíc eur. Martina sme doma nenašli. Jeho svokor nám povedal, že ako psychiatrického pacienta ho hospitalizovali v nemocnici. Mužovi hrozí za krádež v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci až 2-ročné väzenie.

Povodňové spravodajstvo na jednom mieste. ONLINE TU.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy