Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
ROZHOVOR. V Rakúsku zatkli slovenského podnikateľa. Pre kokaín!
Zdielať na

ROZHOVOR. V Rakúsku zatkli slovenského podnikateľa. Pre kokaín!

NEUSIEDL AM SEE / Obrovský úspech, tak označujú rakúski policajti akciu proti drogovým dílerom, ktorá sa odohrávala neďaleko slovenských hraníc. Ako uvádza portál topky.sk, medzi zatknutými a zadržanými ľuďmi figuruje aj meno zámožného slovenského podnikateľa a otca superstáristky Lucie Jozefa O.

Ponúkal 2,6 kilogramov kokaínu!

Počas záťahu na drogových dílerov bol známy slovenský podnikateľ Jozef jedným z dlho podozrivých mužov. Ako potenciálni zákazníci mu preto podľa portálu topky.sk zatelefonovali rakúski policajní agenti. V prestrojení sa s ním dohodli na stretnutí pri jednom z rakúskych obchodných centier.

Tam mal prísť aj s komplicom Jánom na luxusnom Porsche, ktoré mu neskôr policajti zhabali. Podľa rakúskeho portálu krone.at priniesol na výmenu neuveriteľných 2,6 kilogramov kokaínu! Ten by mal na čiernom trhu hodnotu okolo 300 tisíc eur. Aj s komplicom napokon Jozefa policajti zatkli.

Za policajtmi na Porsche

Ako informuje rakúsky portál, na policajnom výsluchu muž zaryto popieral akúkoľvek spojitosť s drogovým dílerstvom a tvrdil, že len rokoval o obchodoch s olejom. Podľa portálu topky.sk má byť meno podnikateľa práve s olejovými kšeftami spájané. Údajne mal v minulosti oberať štát na daniach, čo je kauza označovaná za jeden z najväčších medzinárodných podvodov.

Meno rodiny preslávila aj teraz už 23-ročná dcéra Lucia, ktorá sa zúčastnila na Slovensku speváckej súťaže Superstar. Počas jej tretieho ročníka sa dokonca stala jednou z finalistiek. Momentálne žije v Nemecku, kde štartuje úspešnú spevácku kariéru, pričuchla tu však už aj k modelingu. 

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ/ilustračné

Facebook/TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy